Open dag op 16 oktober

Graag nodigen we je uit voor de open dag op ons park. Zaterdag 16 oktober van 10.30 uur tot 12.30 uur is iedereen welkom om langs te komen om ons park te bekijken. Om 11 uur en om 11.30 uur is er een rondleiding met uitleg over de drie projecten, twee van SunBrouck en een van Duurzaam Menterwolde. De open dag is bedoeld voor leden en belangstellenden. Dus heb je nog een buurman, neef of vriend die wil komen kijken of mogelijk zelfs nog wil meedoen, laat hem of haar dan weten dat er volgende week zaterdag een open dag is.


Routebeschrijving – Het park ligt aan de Industrieweg in Zuidbroek. Rij voor het station van Zuidbroek langs en volg de weg tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Industrieweg op en rijdt ongeveer 700 meter door. Aan de rechterkant van de weg staan dan hekken voor een klein opslagterrein. Dat is de ingang/oprit naar het park. Parkeer je auto aan de weg en loop het laatste stuk naar het park.Je kunt uiteraard ook op de fiets komen, je rijdt dan door tot ons park.

Schoeisel – Afhankelijk van de weersomstandigheden en vooral vanwege het oneffen terrein is het verstandig om hoge en stevige schoenen te dragen of, als het nat is of heeft geregend, laarzen.


Aanmelden – Laat even weten of je komt (graag voor 10 oktober) en met hoeveel personen je komt. Je kunt dit doen door te mailen naar ledenadminstratie@sunbrouck.nl.


Het bestuur hoopt dat veel mensen langskomen om een kijkje te nemen op ons park. Hopelijk tot zaterdag!